Kapalı Konu
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Moderatörlerin Objektifligi

Forum Üyesi RaveN is on a distinguished road
    Giriş tarihi
    Jun 2010
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Moderatörlerin Objektifligi

http://forum.euroturkiye.net/showthr...leri!&p=290307

Bu başlıkta adam durduk yere hiçbir konuyla alakası yokken legolarla oynuyodur falan deyip dalga geçiyor sonra ben yanıt verince suçlu bulunup forumdan uzaklaştırılıyorum üstüneüstük bana saldıran adam hiçbir ceza almıyor.Neyse çok objektifsiniz sayın moderatörler hatta moderatörler demeyeyim sadece birtanesi.Orada bana saldırılana kadar futbol muhabbeti dışında karşımdakine hakaret niteligi taşıyan tekbir yazı gösterebilirsen sayın RTN özür dilerim.

Neyse iyi forumlar bu üyeligide sırf bunu yazmak için açtım tek postumda bu olacak saygılar.

Forum Üyesi Metalwing is on a distinguished road Metalwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jan 2010
    Tecrübe Puanı
    1

Standart Cevap: Moderatörlerin Objektifligi

Ben de benzer bir şekilde Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları esnasında Galatasaraylı olduğumu belli ettiğim için 2 hafta ceza almıştım, benle aynı derece mesajlar yazan kişi de yine hiçbir ceza almamıştı. Ancak bana cezayı verenin RTN olduğunu hiç zannetmiyorum, tek fark o.

Forum Üyesi [kF]MeLaNKoLq is an unknown quantity at this point
    Giriş tarihi
    Feb 2009
    Tecrübe Puanı
    0

Metalwing bir insan bu kadar yalan konuşur. Koskocaman harflerle '.ROSPU' yazıp,sonra editleyen sendin. Evet bende AlenDelon a belirtmiştim bunu. O da inceleme gibi bir olaya sahip olduğu için,inceledi ve küfürünü gördü. Bu malum küfürden önce de benim tuttuğum takımın oyuncularına ve tuttuğum takıma da 'şerefsiz ' gibi ağır ithamlarda bulundun. Bunlar mı senin Galatasaraylı olmanı belirtecek hareketler ? Bari yalan söyleme be kardeşim ya.Gerçekten çok komik duruma düşüyosun.

Raven için birşey diyemem.RTN öyle karar vermiş.Doğru/yanlış tartışmasına da girmem,kimsenin de girmesi lazım değil.RTN ve Raven çok rahat konuşabilirler.
    İmzam Yok.Ama sorun değil.Gerekirse parmakta atarım.

Forum Üyesi Metalwing is on a distinguished road Metalwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jan 2010
    Tecrübe Puanı
    1

Alıntı [kF]MeLaNKoLq kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Metalwing bir insan bu kadar yalan konuşur. Koskocaman harflerle '.ROSPU' yazıp,sonra editleyen sendin. Evet bende AlenDelon a belirtmiştim bunu. O da inceleme gibi bir olaya sahip olduğu için,inceledi ve küfürünü gördü. Bu malum küfürden önce de benim tuttuğum takımın oyuncularına ve tuttuğum takıma da 'şerefsiz ' gibi ağır ithamlarda bulundun. Bunlar mı senin Galatasaraylı olmanı belirtecek hareketler ? Bari yalan söyleme be kardeşim ya.Gerçekten çok komik duruma düşüyosun.

Raven için birşey diyemem.RTN öyle karar vermiş.Doğru/yanlış tartışmasına da girmem,kimsenin de girmesi lazım değil.RTN ve Raven çok rahat konuşabilirler.
    Küfür içeren 1 mesajım olmasına rağmen bana 3 kere "mesajınız küfür hakaret içermektedir" ÖMsi gelmesi ?

EDIT: Hepsi de ThePrivate'dan geldi. Bir tanesi de "Git gayet heteroseksüel duygularla Adriana Lima'yı öp...." şeklindeki mesaja gelmiş, ki ben burda hakaret içeren bir şey bulamadım.

EDIT 2: Bu mesajın cevap olduğu mesaj bundan daha fazla hakaret içeriyordu ve yazan kişi (tahmin et kim?) nasıl olduysa ceza almadı. Bu mesajdan sonra verdiği cevap da bundan daha fazla hakaret içeriyordu, ona da bir şey gelmedi. Benim mesajlarımın silinmesine karşılık o kişinin mesajları silinmedi de..

EDIT 3: 2 taneymiş, 3.sü alakasız başka bir yerden. Küfür içerikli mesaj sayım da 1'di.

EDIT 4: Ha bu arada yeni aklıma geldi. Benim o bahsettiğin mesajı editlememden sonra aynı kişi mesajı editlemem gerekçesiyle benim erkekliğime de laf etmişti (ne haddineyse artık). O mesaj da uzun bir süre boyunca orada durdu, en azından benim mesajlarımdan daha uzun süre durdu.

Baya uzun yazdım, kısa özetliyim: O bahsettiğin olayda benim hatam yok değildi. Ancak o başlıkta "hakaret" içerikli mesaj yazan tek ben değildim, ve niyeyse bir tek ben ceza aldım. Neden ?
    Metalwing tarafından (30-07-2010 Saat 02:12) değiştirildi.

Forum Üyesi halodumo is an unknown quantity at this point halodumo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Oct 2007
    Tecrübe Puanı
    0

raven bana ayrintisiyla olayi ozelden yaz avukatligini yapim foruma bole sistem geldi
    siftahi biz yapmis oluruz
    EBEN=Dryas ise
    EBEN-EBEN=Dryas-Dryas
    O=O
    O-O=O-O sa
    O=Dryas=EBEN
    Yuvarlak=Yuvarlak O zaman
    Dryasda Ebeside vernel oluo demi?

Halil=Dryasın Ebesi*Dryas ''kraliyla çarpissa yine benle denk olamaz ya öle dielim'' O zaman

Halil(Binerim)
    ___________= Dryas

Dryasın Ebesi

Dryasın Ebesine atladiğimda Dryasın Ebesi 0 dı önceki denklemde O zaman

Tanımsız=Dryas ??????????

Demekki Ben Ne Zaman Dryasin Ebesine Atlasam Dryas Çaresizlikden Kendini Soyutluo

Forum Üyesi coolleader is an unknown quantity at this point
    Giriş tarihi
    Oct 2007
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı halodumo kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    raven bana ayrintisiyla olayi ozelden yaz avukatligini yapim foruma bole sistem geldi
    h.t'nin avukatlıgıda ben yaparim burda yannız baştan bi göz korkutim

Forum Üyesi [kF]MeLaNKoLq is an unknown quantity at this point
    Giriş tarihi
    Feb 2009
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Metalwing kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Küfür içeren 1 mesajım olmasına rağmen bana 3 kere "mesajınız küfür hakaret içermektedir" ÖMsi gelmesi ?

EDIT: Hepsi de ThePrivate'dan geldi. Bir tanesi de "Git gayet heteroseksüel duygularla Adriana Lima'yı öp...." şeklindeki mesaja gelmiş, ki ben burda hakaret içeren bir şey bulamadım.

EDIT 2: Bu mesajın cevap olduğu mesaj bundan daha fazla hakaret içeriyordu ve yazan kişi (tahmin et kim?) nasıl olduysa ceza almadı. Bu mesajdan sonra verdiği cevap da bundan daha fazla hakaret içeriyordu, ona da bir şey gelmedi. Benim mesajlarımın silinmesine karşılık o kişinin mesajları silinmedi de..

EDIT 3: 2 taneymiş, 3.sü alakasız başka bir yerden. Küfür içerikli mesaj sayım da 1'di.

EDIT 4: Ha bu arada yeni aklıma geldi. Benim o bahsettiğin mesajı editlememden sonra aynı kişi mesajı editlemem gerekçesiyle benim erkekliğime de laf etmişti (ne haddineyse artık). O mesaj da uzun bir süre boyunca orada durdu, en azından benim mesajlarımdan daha uzun süre durdu.

Baya uzun yazdım, kısa özetliyim: O bahsettiğin olayda benim hatam yok değildi. Ancak o başlıkta "hakaret" içerikli mesaj yazan tek ben değildim, ve niyeyse bir tek ben ceza aldım. Neden ?

Tek tek prooflarla ortaya koyarsak,tamamen haksız olduğun ortaya çıkacak.Saçmalıyosun. Şerefsiz diye sen başlattın,.rospu diye devam ettin sonrasında da zaten olaya el kondu. Erkekliğine lafım,işte senin erkekliğin bu kadar demekle olmuştu,bu kadardan kastımı söylememiştim.Ama senin bu kadardan anladığın kötü bişeyse demiyorum herhangi bişe. ThePrivate de fenerbahçeli ya, o yüzden yapmıştır tüm bunları
    İmzam Yok.Ama sorun değil.Gerekirse parmakta atarım.

TR Kanal Operatörü PokerFace^ is an unknown quantity at this point PokerFace^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Apr 2009
    Tecrübe Puanı
    0

Öle bi sistem gelmedi daha halil abi
    Γιατί μου πάει
    Αυτή η αγάπη ψηλά με πετάει
    Και θέλω όλο και πιο πολλά
    Μου πάει
    Αυτή η αγάπη το χρόνο νικάει
    Και θέλω όλο και πιο πολλά

Forum Üyesi riquelme is an unknown quantity at this point riquelme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jun 2009
    Tecrübe Puanı
    0

kim ne derse desin KaLaMaRs haklı beyler

Forum Üyesi halodumo is an unknown quantity at this point halodumo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Oct 2007
    Tecrübe Puanı
    0

ee ben nerde okudum o zmn
    burasi deilmiydi burda die hatirliom ole bi sistem
    EBEN=Dryas ise
    EBEN-EBEN=Dryas-Dryas
    O=O
    O-O=O-O sa
    O=Dryas=EBEN
    Yuvarlak=Yuvarlak O zaman
    Dryasda Ebeside vernel oluo demi?

Halil=Dryasın Ebesi*Dryas ''kraliyla çarpissa yine benle denk olamaz ya öle dielim'' O zaman

Halil(Binerim)
    ___________= Dryas

Dryasın Ebesi

Dryasın Ebesine atladiğimda Dryasın Ebesi 0 dı önceki denklemde O zaman

Tanımsız=Dryas ??????????

Demekki Ben Ne Zaman Dryasin Ebesine Atlasam Dryas Çaresizlikden Kendini Soyutluo

Forum Üyesi Elit is an unknown quantity at this point Elit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jun 2009
    Tecrübe Puanı
    0

ee ben nerde okudum o zmn
    burasi deilmiydi burda die hatirliom ole bi sistem

vah vahhh alzaymerry

gömcez seni yakında o derece yaşlandın yani ))))

Forum Üyesi YouMine is on a distinguished road YouMine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Alıntı riquelme kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desin KaLaMaRs haklı beyler
    DDDDDDDD, ee raven efendi öyle bir şeyin oğlu esteban demekle olmuyor, ben sana dedim gezme vaktin yaklaşıyor diye.
    "AKILLI OLACAKSIN" "SAYGI DUYACAKSIN" "ERDEMİNİ KORUYACAKSIN"

Giriş tarihi
    Jun 2010
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı YouMine kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    DDDDDDDD, ee raven efendi öyle bir şeyin oğlu esteban demekle olmuyor, ben sana dedim gezme vaktin yaklaşıyor diye.
    Ya youmine tek postum bu olacak dedim illa hiç sevmediğim birşey yaptırıp sözümden döndürecen çünkü iftira atıyosun hemde kendi yaptığın birşeyi benim üzerime mal ediyosun ondan dolayı yazıyorum bunu sadece şu linke girip üstü sarı tonlanmış kelimeleri oku bakayım ne yazıyor ve kim yazmış?

http://forum.euroturkiye.net/showthr...4%9Flu+esteban

Forum Üyesi YouMine is on a distinguished road YouMine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

DDDDDDDD. Server'da caps açıp ahlaksız bir şekilde yazan sensin bunu iyi biliyorsun, az akıllanırsın diye yüzüne yüzüne vuruyorum ve gördüm ki gelişme var.

Giriş tarihi
    Jan 2010
    Tecrübe Puanı
    1

Alıntı [kF]MeLaNKoLq kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Tek tek prooflarla ortaya koyarsak,tamamen haksız olduğun ortaya çıkacak.Saçmalıyosun. Şerefsiz diye sen başlattın,.rospu diye devam ettin sonrasında da zaten olaya el kondu. Erkekliğine lafım,işte senin erkekliğin bu kadar demekle olmuştu,bu kadardan kastımı söylememiştim.Ama senin bu kadardan anladığın kötü bişeyse demiyorum herhangi bişe. ThePrivate de fenerbahçeli ya, o yüzden yapmıştır tüm bunları
    O topicteki mesajların RaveNN'ın ban yemesine sebep olan mesajlardan daha saldırgan olmasına rağmen ban yemedin. Ve Allah için, "Senin erkekliğin bu kadar" lafı sana söylense burdan anlayacağın ilk şey iyi bir şey mi olur, onu da çok merak ediyorum.

Ben demiyorum ki ban yemeyi hak etmedim. Ben diyorum ki, bana ban yedirip sana yedirmeyen şey benim Galatasaraylı olmamdı. Yoksa ikimiz de yerden göğe kadar ban yemeyi hak etmiştik.

Giriş tarihi
    Jun 2010
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı YouMine kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    DDDDDDDD. Server'da caps açıp ahlaksız bir şekilde yazan sensin bunu iyi biliyorsun, az akıllanırsın diye yüzüne yüzüne vuruyorum ve gördüm ki gelişme var.
    3 kelime:Bunu yaptıgımı kanıtla?

Kanıtlamadıgın sürecede konuşma mümkünse.

Ha yapmadım demiyorum yapmış olabilirim hatırlamıyorum dalgasına 50 tane şey yazıyorum serverdayken ama mademki yaptın diyosun bu kadar eminsin kanıtla.
    RaveN tarafından (30-07-2010 Saat 11:53) değiştirildi.

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Aasdasdasdfsddsfgkhjsdfkjfaskfjsdksdsadasfg.

Forum Üyesi Phobos is on a distinguished road Phobos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jan 2010
    Tecrübe Puanı
    1

Evet beyler bunu açıklamak istemezdim ama modlar takımlara göre ban atıyor ((
    Alıntı TiryakiHasan kullanıcısından alıntı
    hesabım 2 gün icinde mute yedi tr kanalınada giremiyorum diger kanalarda ve oyunda konusamıyorum ismini hatırlamadığım bir adminin oyununa girdim ve admin olduğu icin mh kullanıyordu bende mh kullanıyorsun dedim ve oyundan cıktım cıktıgım icinde mute ban yedim lütfen bu konuya biraz duyarlı olalım emeğe saygı gösterelim bu muteyi atan kişide ne sebeple attığı araştırılsın atan kişi illaki yazar resmi ve kurallar doğrultusudna osla burda ismim yazar ama yazmıyor keyfi bana karşıyım

Forum Üyesi TheDeal is on a distinguished road TheDeal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Dec 2009
    Tecrübe Puanı
    2

Bizim üyeler forumdan banlanmasını da beceremiyorlar ne yazık ki.

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

He küfredeceksin değil mi senin yaptığın gibi?

Kapalı Konu
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda konuyu 1 kullanıcı okumakta. (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Bu konu için etiketler

İşaretlemeler