+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Klan Chieftain Sorunları

Standart Klan Chieftain Sorunları

Klan Chieftain Sorunları

12 Nisan 2010 tarihinden itibaren Eurobattle.net yönetimi, klan chieftain leri 3 ay ve üzeri bir süre zarfında servera giriş yapmayan ya da klan chieftain inin account u 6 ay login olmadığı için silinen klanların söz konusu problemlerini çözmeye başlamıştır.

Eğer böyle bir durumunuz varsa ve bu durumda yaşadığınız klan yönetim problemlerini (Örneğin chieftain in accountu silindiği için klanı yönetememek) çözmek istiyorsanız yapmanız gereken;

http://eurobattle.net/showthread.php?t=104533 linkine bir cevap yazarak klanınızın durumu hakkında olabildiğince yeterli bilgi vermek ve probleminizle birlikte istediğiniz çözümü anlatmak. Sonrasında, Smurf sizinle irtibata geçecektir. Bu şekilde uygun bir çözüm bulabileceğinizi düşünüyoruz.

Unutmayın ki Eurobattle.net forumu üzerinde (özel bölümler hariç) kullanılmasına izin verilen tek dil İngilizce'dir. Klanla ilgili yukarıda anlattığım gibi bir problemi olan, ancak Eurobattle.net te gerekli başvuruyu yapma konusunda teknik ya da dil (İngilizce) ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar, bu başlıkta benden yardım isteyebilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Smurf 'un söz konusu duyurusunun linki: http://eurobattle.net/showthread.php?t=104533

Duyuru mesajı:
    ( Açmak/Kapamak İçin Tıklayın )
    Hello Eurobattleneters!

We've noticed for some time now some of you have encountered problems managing your clans.

Simply..sometimes,your chieftain goes inactive ( or better yet AFK,since some say there is no real life ) and there's no point in leaving that account hold the ultimate decisions in your clan and you feel like it's all going down without a sturdy hand to keep an eye on the organization.

So,we've decided to help you out in this matter.
    Whether your clan chieftain hasn't joined for at least 3 months or/ even more,his account got deleted since he hasn't logged in for 6 months,you may feel free and report such things and receive help.

How?
    Post a new reply to this thread,along with as many explaining as you can give related to your clan issue.
    Once you do that,I will send you further instructions and most likely will find a solution together.
    That's all,thanks for reading.

Hope you enjoy Eurobattle.net,
    Smurf in behalf of the Eurobattle.net Staff!

EuroTurkiye.Net yönetimi adına...
    Nighthawk tarafından (29-04-2010 Saat 00:15) değiştirildi.
    All the things I know right now
    If I only knew back then
    There's no gettin' over
    No gettin over'
    There's just no getting over you.

Forum Üyesi YouMine is on a distinguished road YouMine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Standart Cevap: Klan Chieftain Sorunları

Benim eski klanım LPC (LaPlaCe) 'nin kaptanı YouMine idi. Ancak YouMine id si DB'den silinince klan tam olarak ne oldu bilmiyorum. Eğer olabilirse klanı yeniden aktif hale getirebilmek için başka id ile tekrar kaptan olmak istiyorum, veya böyle bir durum olmazsa klanın silinmesini talep ediyorum. Teşekkürler, kolay gelsin.
    "AKILLI OLACAKSIN" "SAYGI DUYACAKSIN" "ERDEMİNİ KORUYACAKSIN"

Süper Moderatör Nighthawk isimli kullanıcı Tecrübe puanını kapatmıştır.
    Giriş tarihi
    Oct 2007
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı YouMine kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Benim eski klanım LPC (LaPlaCe) 'nin kaptanı YouMine idi. Ancak YouMine id si DB'den silinince klan tam olarak ne oldu bilmiyorum. Eğer olabilirse klanı yeniden aktif hale getirebilmek için başka id ile tekrar kaptan olmak istiyorum, veya böyle bir durum olmazsa klanın silinmesini talep ediyorum. Teşekkürler, kolay gelsin.
    Lütfen mesajın tamamını okuyun, anlamadıysanız tekrar okuyun. Bunu buraya yazmanız bir anlam ifade etmiyor.

Forum Üyesi YouMine is on a distinguished road YouMine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

"12 Nisan 2010 tarihinden itibaren Eurobattle.net yönetimi, klan chieftain leri 3 ay ve üzeri bir süre zarfında servera giriş yapmayan ya da klan chieftain inin account u 6 ay login olmadığı için silinen klanların söz konusu problemlerini çözmeye başlamıştır."

Burdaki sorun aynen benim eski klanımda var. Alt tarafta da bu topicten bana ulaşın demiş remember :S
    YouMine tarafından (11-08-2010 Saat 15:03) değiştirildi.

TR Kanal Operatörü
    AlenDelon is an unknown quantity at this point AlenDelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jul 2008

Ödül Vitrini

Tecrübe Puanı
    0

çözmek istiyorsanız yapmanız gereken;

http://eurobattle.net/showthread.php?t=104533 linkine bir cevap yazarak klanınızın durumu hakkında olabildiğince yeterli bilgi vermek ve probleminizle birlikte istediğiniz çözümü anlatmak.

(İngilizce) ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar, bu başlıkta benden yardım isteyebilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Gözden kaçırdığınız bölüm burası sanırım RememberTheName eğer derdinizi anlatırken ingilizce problem yaşarsanız yardımcı olurum demiş yoksa bu olayı ve mesajı sizin atmanız lazım.

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Aksine o bölümü dikkate alarak yazdım, bunu belirtmedim anlarsınız diye, bu benim hatam :S Sorun anlaşıldı sanırım.

İnceleme yaptım, ve LPC klan tagının şu an kullanımda olduğunu gördüm. Ancak şu an kullanımda olan LPC klan tagının eski YouMine accountuyla kurmuş olduğunuz klan olup - olmadığını bilmiyorum. Spoiler içerisine koyduğum yazıyı yukarıda da verdiğim http://eurobattle.net/showthread.php?t=104533 linkine yeni mesaj olarak gönderin lütfen. Yazıyı göndermeden önce de, YouMine. accountunuzu geçici olarak da olsa mevcut klanından çıkarın. Bu yazıya verecekleri cevabı da bana iletin; olası bir yeni bilgi istemeleri durumunda yeni cevap hazırlarım.

Hi,
    My old account YouMine was the chieftain of clan LPC (LaPlaCe). However, my YouMine account was deleted from database due to inactivity for 6 months. I have tried to create a new clan with the same tag "LPC", but there is a clan with this tag. I don't know whether LPC clan which exists is my old clan or not.

Now, i am asking you to check whether clan LPC has a chieftain or not. If it has, it means my old clan was disbanded and someone has created with the same tag, and thereis nothing to do. If it doesn't have, it means LPC clan that exists is my old clan and so i am asking you to disband LPC.
    RememberTheName tarafından (01-05-2010 Saat 18:49) değiştirildi.
    If I only knew back then
    There's no gettin' over
    No gettin over'

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Tamamdır, yazdım. Cevap beklemedeyim.

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

LPC (LaPlace) clan still exists.
    It has 2 members now,I'm afraid.
    2 peons actually : Doober and JustK1ll3r.
    Maybe you should consider taking chieftainship of the clan again and try reviving it.

Bunu yazmış smurf.

Klanı tekrar kurabilmeniz için dağıtmalarını istediğinizi yazdırmıştım size. O da size, klanın şu an sadece 2 üyesinin olduğunu, 2 sinin de peon olduğunu söylemiş, ve chieftainlik i doğrudan almak isteyip istemediğinizi sormuş. YouMine. accountunuzu (varsa) klanından çıkartın, ve şunu yazın:

Then I am asking you to set "YouMine." as the chieftain of LPC that exists.
    If I only knew back then
    There's no gettin' over
    No gettin over'

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Zaten çıkarmıştım YouMine. acc'sini mevcut klandan, önceki mesajınızda söylemiştiniz. Şimdi ben YouMine. acc'si ile kaptan olacağım LPC klanında, normal kaptan olarak mı, yani klanı dağıtma veya devam ettirme benim elimde değil mi? Bu arada son spoileri'de ilettim.

Normal bir chieftain olarak devam edeceksiniz.
    If I only knew back then
    There's no gettin' over
    No gettin over'

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Alright,will be done after next server restart.

İlk server restart sonrası, istediğiniz değişiklik yapılmış olacakmış. Hayırlı olsun...
    If I only knew back then
    There's no gettin' over
    No gettin over'

Giriş tarihi
    Sep 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Tamamdır, yardımlarınız için teşekkürler.

Forum Üyesi psycho_o is an unknown quantity at this point
    Giriş tarihi
    Jul 2009
    Tecrübe Puanı
    0

we had a chieftain but he is kicked server because of 3month rule
    we are now 2 shaman we want chieftain to control clan
    Clan: AuRa
    Clan tag: AuRa
    me: AuRa[of]PsYChO
    Second chieftain AuRa[of]Skykhan
    Regards... thanks

Eurobattle.net deki linek böle bi mesaj attım ama cevap alamadm rememberthename ulaşamıoyrum yardımcı olabliecek biri varmı?

Forum Üyesi Justice is an unknown quantity at this point Justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jan 2009

Ödül Vitrini

Tecrübe Puanı
    0

Hi,
    I created a clan named Justice's Dream Team(JDT is the tag) yesterday but it has been seemed disbanded for 1 hours.
    Unfortunately, We would be going to join Euroturkiye Dota Tournament which will be playing on Eurobattle.net.
    Could you help us as soon as possible? Clan chieftain is Justice.

Best Regards.

Hâlen daha herhangi bir yardım gelmedi. Turnuva arefesinde böyle şeylerin olması can sıkıcı açıkçası.
    Her sakallıyı hoca sanmamalı. Bir sakallının yaptığı seviyesizlik, bütün inananlara saldırmak için fırsat olarak görülmemelidir.

Forum Üyesi Justice is an unknown quantity at this point Justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Jan 2009

Ödül Vitrini

Tecrübe Puanı
    0

Sorun çözülmüştür, klanı tekrar kuracakmışmışız.
    Her sakallıyı hoca sanmamalı. Bir sakallının yaptığı seviyesizlik, bütün inananlara saldırmak için fırsat olarak görülmemelidir.

Forum Üyesi cani_arap is an unknown quantity at this point
    Giriş tarihi
    Mar 2008
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar verılen lınkde ıstek yaparak bır klanda 2 tane cheıftaın yapabılıyorlar ısteyen ıstekde bulunsun.

Forum Üyesi aLone[Noob] is on a distinguished road aLone[Noob] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    Nov 2009
    Tecrübe Puanı
    1

Yalnız cani arap senn ordaki yorum süper admin bile anlayamamıs ne demek istedigini
    My First Sexual Experience

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda konuyu 1 kullanıcı okumakta. (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Bu konu için etiketler

İşaretlemeler